PDA

View Full Version : probleem airport tycoon 3



gast
2nd March 2008, 23:55
Ik heb een probleem met AT3. Als ik het spel start krijg ik de volgende foutmelding op vista:

O:\program files\global star software\Airport Tycoon 3\ogg.dll is niet geschikt voor Windows of bevat een fout.

is ergens een versie van ogg.dll voor vista?? of een andere manier om het spel te kunnen spelen

Doc
3rd March 2008, 00:06
Kun je in Vista ook de compatibiliteit instellen? Zo ja, dan moet je die op Windows 95 zetten.
Rechts klik op de snelkoppeling / exe file > Eigenschappen > Compatibiliteit tab

guest
3rd March 2008, 00:20
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?ogg

Desnoods.

flipper84
6th August 2008, 04:55
en hoe moet het verder met die ogg ..
ik heb he spel ook maar het wilt ni werken

De toepassing of DLL bestand :\program files global software\airport rycoon3\ogg.dll is geen geldig windows kopie. Controleer dit op uw insallatiediskette.

Heeft er iemand daar iets op gevonden?

het het al geprobeerd met die ogg.dll maar snap er de balle van.
Het veranderd niets aan de foutmelding.
Ik heb windows xp. normaal zou het ermee moete werke had ik gehoord.
Heeft iemand een goeie ogg.dll mss?